Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Ekologická produkce

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F05%3A12577" target="_blank" >RIV/60460709:41210/05:12577 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/60460709:41110/05:10937 RIV/60460709:41110/05:12577

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Ekologická produkce

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Český trh s biopotravinami patří v porovnání s ostatními středo a východoevropskými zeměmi mezi nejrozvinutější. Více než polovina objemu biopotravin se prodává v ČR prostřednictvím sítě super a hypermarketů. Další čtvrtinu představuje prodej ve specializovaných bioprodejnách a prodejnách zdravé výživy. Významnou část tvoří i přímý prodej na farmách, kdy zákazník má možnost navázat přímý kontakt s poducentem biopotraviny.

  • Název v anglickém jazyce

    Ecological production

  • Popis výsledku anglicky

    Similarly as with big farming animals influences also quality of poultry meat many internal and external influences. Between significant factors, which functions within life, it means during fattening and at the time before slaughter, belongs influence genotype, age, sex, way of nutrition and feeding, fattening system, health situation and preparation of slaughtering stabling.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GG - Chov hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/GP525%2F02%2FD172" target="_blank" >GP525/02/D172: Aplikace fuzzy logiky pro hodnocení potravin</a><br>

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2005

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Farmář

  • ISSN

    1210-9789

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    11

  • Číslo periodika v rámci svazku

    11

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

    81-83

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus