Ekologická produkce
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F05%3A12577" target="_blank" >RIV/60460709:41210/05:12577 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60460709:41110/05:10937 RIV/60460709:41110/05:12577
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Ekologická produkce
Popis výsledku v původním jazyce
Český trh s biopotravinami patří v porovnání s ostatními středo a východoevropskými zeměmi mezi nejrozvinutější. Více než polovina objemu biopotravin se prodává v ČR prostřednictvím sítě super a hypermarketů. Další čtvrtinu představuje prodej ve specializovaných bioprodejnách a prodejnách zdravé výživy. Významnou část tvoří i přímý prodej na farmách, kdy zákazník má možnost navázat přímý kontakt s poducentem biopotraviny.
Název v anglickém jazyce
Ecological production
Popis výsledku anglicky
Similarly as with big farming animals influences also quality of poultry meat many internal and external influences. Between significant factors, which functions within life, it means during fattening and at the time before slaughter, belongs influence genotype, age, sex, way of nutrition and feeding, fattening system, health situation and preparation of slaughtering stabling.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GG - Chov hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/GP525%2F02%2FD172" target="_blank" >GP525/02/D172: Aplikace fuzzy logiky pro hodnocení potravin</a><br>
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Farmář
ISSN
1210-9789
e-ISSN
—
Svazek periodika
11
Číslo periodika v rámci svazku
11
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
81-83
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—