Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Effect of the share of meat and of the sex on selected quantitative and qualitative indices of the carcass value.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F06%3A16503" target="_blank" >RIV/60460709:41210/06:16503 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Efekt podílu masa a pohlaví na vybrané kvantitativní a kvalitativní ukazatele jatečné hodnoty

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The objective of the work was to determine the influence of the attained share of meat and of sex on selected quantitative and qualitative indices of the carcass value. 116 pcs of abattoir swine of the following genotypes were included into the experiment: (CLWsxPN) x (CLWmxCL), PIC x (CLWmxCL), (HxPN) x (CLWmxCL) and line 38 x (CLWmxCL). The pigs were divided according to the grading criteria ? ?share of lean meat" into 3 groups, it is 60.0 % and more, 55.0 ? 59.9 % and 50.0 ? 54.9 % of lean muscle. The right abattoir half was cut into individual ?meat parts"- leg, roast meat, shoulder, neck and side. From the main meaty parts (MMP) the samples were withdrawn, homogenized and further subjected to the chemical analysis for of the determination of the content of intramuscular fat (IMF).

  • Název v anglickém jazyce

    Efekt podílu masa a pohlaví na vybrané kvantitativní a kvalitativní ukazatele jatečné hodnoty

  • Popis výsledku anglicky

    The objective of the work was to determine the influence of the attained share of meat and of sex on selected quantitative and qualitative indices of the carcass value. 116 pcs of abattoir swine of the following genotypes were included into the experiment: (CLWsxPN) x (CLWmxCL), PIC x (CLWmxCL), (HxPN) x (CLWmxCL) and line 38 x (CLWmxCL). The pigs were divided according to the grading criteria ? ?share of lean meat" into 3 groups, it is 60.0 % and more, 55.0 ? 59.9 % and 50.0 ? 54.9 % of lean muscle. The right abattoir half was cut into individual ?meat parts"- leg, roast meat, shoulder, neck and side. From the main meaty parts (MMP) the samples were withdrawn, homogenized and further subjected to the chemical analysis for of the determination of the content of intramuscular fat (IMF).

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GG - Chov hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2006

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Book of Abstracts of the 57th Annual Meeting of the European Association for Animal Production

  • ISBN

    1382-6077

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    1

  • Strana od-do

    236-236

  • Název nakladatele

    EAAP, Antalya, Turkey

  • Místo vydání

    EAAP, Antalya, Turkey

  • Místo konání akce

    EAAP, Antalya, Turkey

  • Datum konání akce

    17. 9. 2006

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku