Snížení rizika bezpečnosti potravin pro země třetího světa
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F06%3A20463" target="_blank" >RIV/60460709:41210/06:20463 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Reducing food safety risks for third countries
Popis výsledku v původním jazyce
Food safety is receiving heightened attention worldwide as the important links between food and health are increasingly recognized. Improving food safety is an essential element of improving food security, which exists when populations have access to sufficient and healthy food.
Název v anglickém jazyce
Reducing food safety risks for third countries
Popis výsledku anglicky
Food safety is receiving heightened attention worldwide as the important links between food and health are increasingly recognized. Improving food safety is an essential element of improving food security, which exists when populations have access to sufficient and healthy food.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Natural Resources and Sustainable Development. International Symposium
ISBN
978-973-759-158-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
9
Strana od-do
505-513
Název nakladatele
University of Oradea Publishing House
Místo vydání
Oradea
Místo konání akce
Oradea
Datum konání akce
10. 10. 2006
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—