Jakost jatečné drůbeže podle věku při porážce
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F09%3A28482" target="_blank" >RIV/60460709:41210/09:28482 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60460709:41110/09:28482
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Jakost jatečné drůbeže podle věku při porážce
Popis výsledku v původním jazyce
Kvalita drůbežího masa, podobně jako kvalita a jakost ostatních potravin, nabývá v současné době stále většího významu a patří k zásadním faktorům ekonomické prosperity zemědělských zpracovatelských a potravinářských podniků. Kvalita potravin se též stále častěji stává prostředkem konkurenčního boje.
Název v anglickém jazyce
The quality of slaughtered poultry dependant on the age at slaughter
Popis výsledku anglicky
The quality of poultry meat, as well as the quality of other foodstuff, has nowadays constantly bigger importance and is among the economic factors of agricultural, manufacturing and food industry companies. The quality of foodstuff is more often exposedto competitors fight.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GG - Chov hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Náš chov
ISSN
0027-8068
e-ISSN
—
Svazek periodika
69
Číslo periodika v rámci svazku
8
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—