Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Pre-slaughter treatment affecting pigmeat quality

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F02%3A00003724" target="_blank" >RIV/60460709:41210/02:00003724 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Pre-slaughter treatment affecting pigmeat quality

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Pig meat is important foodstuff for its substantiality, sappiness and all-round negotiability. For merits of this product it is omportant to check the quality of meat at the beginning phase of productions. It is especially the selection of the parental couple to grow final crossbred, their marking, lairage, fattening, transport to slaughter and above all the technology of slaughter. It was confirmed that a 2-3 h lairage would appear as the maximum desirable for optimal meat quality. It is a duty to respect careful transportation, trasportation in the right time. Also the capacity of transport lorries should be kept and they should treat the slaughter pigs carefully. Also the attitude of both producers and suppliers has to guarantee that there will notbe any unnecessary waiting time. Because they have common aim. Firstly the zero loos of pigs and secondly the gain of quality meat. At present and also in the future the quality of meat and meat products will have to be improved in the tr

  • Název v anglickém jazyce

    Pre-slaughter treatment affecting pigmeat quality

  • Popis výsledku anglicky

    Pig meat is important foodstuff for its substantiality, sappiness and all-round negotiability. For merits of this product it is omportant to check the quality of meat at the beginning phase of productions. It is especially the selection of the parental couple to grow final crossbred, their marking, lairage, fattening, transport to slaughter and above all the technology of slaughter. It was confirmed that a 2-3 h lairage would appear as the maximum desirable for optimal meat quality. It is a duty to respect careful transportation, trasportation in the right time. Also the capacity of transport lorries should be kept and they should treat the slaughter pigs carefully. Also the attitude of both producers and suppliers has to guarantee that there will notbe any unnecessary waiting time. Because they have common aim. Firstly the zero loos of pigs and secondly the gain of quality meat. At present and also in the future the quality of meat and meat products will have to be improved in the tr

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GG - Chov hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2002

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Book of Abstracts of the 53nd Annual Meeting of the European Association for Animal Production

  • ISBN

    1382-6077

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    1

  • Strana od-do

    241

  • Název nakladatele

    EAAP

  • Místo vydání

    The Hague

  • Místo konání akce

    Cairo, Egypt

  • Datum konání akce

    1. 9. 2002

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku