Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Effects of organic wheat cultivation in wider rows on the grain yield and quality

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F09%3A48999" target="_blank" >RIV/60460709:41210/09:48999 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Effects of organic wheat cultivation in wider rows on the grain yield and quality

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Exact field small-plot trials with winter wheat varieties Ludwig and Sulamit (both the quality group E ? elite) in organic farming system in the sugar beet growing region of Central Bohemia were conducted in the years 2005 ? 2007 to test the possibilityof increasing in the crude protein content in grain and thereby improving of baking quality (row spacing 125, 250 and 375 mm, sowing rates 200, 300 and 400 germinating kernels per m2) under the change of the wheat stand structure. Statistically significant increase of crude protein content in wheat grain dry matter by approximately 0.7 % was found at widening of row spacing from 125 to 250 mm and by about 1.5 % by widening of row spacing from 125 to 375 mm.

  • Název v anglickém jazyce

    Effects of organic wheat cultivation in wider rows on the grain yield and quality

  • Popis výsledku anglicky

    Exact field small-plot trials with winter wheat varieties Ludwig and Sulamit (both the quality group E ? elite) in organic farming system in the sugar beet growing region of Central Bohemia were conducted in the years 2005 ? 2007 to test the possibilityof increasing in the crude protein content in grain and thereby improving of baking quality (row spacing 125, 250 and 375 mm, sowing rates 200, 300 and 400 germinating kernels per m2) under the change of the wheat stand structure. Statistically significant increase of crude protein content in wheat grain dry matter by approximately 0.7 % was found at widening of row spacing from 125 to 250 mm and by about 1.5 % by widening of row spacing from 125 to 375 mm.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GC - Pěstování rostlin, osevní postupy

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2009

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Lucrari Stiintifice, Scientific papers,series A Agronomy

  • ISSN

    1222-5339

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    52

  • Číslo periodika v rámci svazku

    1

  • Stát vydavatele periodika

    RO - Rumunsko

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus