Use of MALDI-TOF MS technology in small ruminant milk adulteration using raw bovine milk
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F22%3A92265" target="_blank" >RIV/60460709:41210/22:92265 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0022030222002028" target="_blank" >https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0022030222002028</a>
DOI - Digital Object Identifier
<a href="http://dx.doi.org/10.3168/jds.2021-21396" target="_blank" >10.3168/jds.2021-21396</a>
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Use of MALDI-TOF MS technology in small ruminant milk adulteration using raw bovine milk
Popis výsledku v původním jazyce
Detection of adulteration of small ruminant milk is very important for health and commercial reasons. New analytical and cost-effective methods need to be developed to detect new adulteration practices. In this work, we aimed to explore the ability of the MALDI-TOF mass spectrometry to detect bovine milk in caprine and ovine milk using samples from 18 dairy farms.
Název v anglickém jazyce
Use of MALDI-TOF MS technology in small ruminant milk adulteration using raw bovine milk
Popis výsledku anglicky
Detection of adulteration of small ruminant milk is very important for health and commercial reasons. New analytical and cost-effective methods need to be developed to detect new adulteration practices. In this work, we aimed to explore the ability of the MALDI-TOF mass spectrometry to detect bovine milk in caprine and ovine milk using samples from 18 dairy farms.
Klasifikace
Druh
J<sub>imp</sub> - Článek v periodiku v databázi Web of Science
CEP obor
—
OECD FORD obor
40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology
Návaznosti výsledku
Projekt
Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2022
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Journal of Dairy Science
ISSN
0022-0302
e-ISSN
—
Svazek periodika
105
Číslo periodika v rámci svazku
6
Stát vydavatele periodika
US - Spojené státy americké
Počet stran výsledku
13
Strana od-do
4882-4894
Kód UT WoS článku
000808158200015
EID výsledku v databázi Scopus
2-s2.0-85127485955