Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Effectiveness indicators of food processing lines

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41310%2F13%3A61181" target="_blank" >RIV/60460709:41310/13:61181 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Effectiveness indicators of food processing lines

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The development of science and technology is linked to a number of requirements for food processing lines. One of the main characteristics observed during the operation of food processing lines is their effectiveness. When monitoring the effectiveness offood processing lines, the attention is mostly paid to the production quality, performance and availability. Availability is closely related to maintenance, which helps to maintain quality of production by ensuring reliable and serviceable condition ofproduction equipment. It is crucial to focus on the elimination of corrective maintenance its localization in order to find out cause of failure, because only a properly executed maintenance contributes to increased availability of food processing line.The current concept of measuring the effectiveness of the food processing lines must be focused on finding weak points, i.e. to focus on the food processing line as on the interaction between a set of machines in one unit. Main objective

  • Název v anglickém jazyce

    Effectiveness indicators of food processing lines

  • Popis výsledku anglicky

    The development of science and technology is linked to a number of requirements for food processing lines. One of the main characteristics observed during the operation of food processing lines is their effectiveness. When monitoring the effectiveness offood processing lines, the attention is mostly paid to the production quality, performance and availability. Availability is closely related to maintenance, which helps to maintain quality of production by ensuring reliable and serviceable condition ofproduction equipment. It is crucial to focus on the elimination of corrective maintenance its localization in order to find out cause of failure, because only a properly executed maintenance contributes to increased availability of food processing line.The current concept of measuring the effectiveness of the food processing lines must be focused on finding weak points, i.e. to focus on the food processing line as on the interaction between a set of machines in one unit. Main objective

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    JS - Řízení spolehlivosti a kvality, zkušebnictví

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/FR-TI2%2F202" target="_blank" >FR-TI2/202: Informační systém monitoringu efektivity a výkonnosti výrobních zařízení - OEE-DTM.</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2013

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    5th International Conference on Trends in Agricultural Engineering 2013, TAE 2013

  • ISBN

    978-80-213-2388-9

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

    56-61

  • Název nakladatele

    Czech University of Life Sciences Prague

  • Místo vydání

    Prague

  • Místo konání akce

    Prague

  • Datum konání akce

    3. 9. 2013

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku

    000345059700009