Effectiveness indicators of food processing lines
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41310%2F13%3A61181" target="_blank" >RIV/60460709:41310/13:61181 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Effectiveness indicators of food processing lines
Popis výsledku v původním jazyce
The development of science and technology is linked to a number of requirements for food processing lines. One of the main characteristics observed during the operation of food processing lines is their effectiveness. When monitoring the effectiveness offood processing lines, the attention is mostly paid to the production quality, performance and availability. Availability is closely related to maintenance, which helps to maintain quality of production by ensuring reliable and serviceable condition ofproduction equipment. It is crucial to focus on the elimination of corrective maintenance its localization in order to find out cause of failure, because only a properly executed maintenance contributes to increased availability of food processing line.The current concept of measuring the effectiveness of the food processing lines must be focused on finding weak points, i.e. to focus on the food processing line as on the interaction between a set of machines in one unit. Main objective
Název v anglickém jazyce
Effectiveness indicators of food processing lines
Popis výsledku anglicky
The development of science and technology is linked to a number of requirements for food processing lines. One of the main characteristics observed during the operation of food processing lines is their effectiveness. When monitoring the effectiveness offood processing lines, the attention is mostly paid to the production quality, performance and availability. Availability is closely related to maintenance, which helps to maintain quality of production by ensuring reliable and serviceable condition ofproduction equipment. It is crucial to focus on the elimination of corrective maintenance its localization in order to find out cause of failure, because only a properly executed maintenance contributes to increased availability of food processing line.The current concept of measuring the effectiveness of the food processing lines must be focused on finding weak points, i.e. to focus on the food processing line as on the interaction between a set of machines in one unit. Main objective
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
JS - Řízení spolehlivosti a kvality, zkušebnictví
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/FR-TI2%2F202" target="_blank" >FR-TI2/202: Informační systém monitoringu efektivity a výkonnosti výrobních zařízení - OEE-DTM.</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2013
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
5th International Conference on Trends in Agricultural Engineering 2013, TAE 2013
ISBN
978-80-213-2388-9
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
56-61
Název nakladatele
Czech University of Life Sciences Prague
Místo vydání
Prague
Místo konání akce
Prague
Datum konání akce
3. 9. 2013
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
000345059700009