Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Effect of storage duration and atmosphere on the content and price of hop alpha bitter acids

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41310%2F17%3A75011" target="_blank" >RIV/60460709:41310/17:75011 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://dx.doi.org/10.1515/sab-2017-0032" target="_blank" >http://dx.doi.org/10.1515/sab-2017-0032</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.1515/sab-2017-0032" target="_blank" >10.1515/sab-2017-0032</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Effect of storage duration and atmosphere on the content and price of hop alpha bitter acids

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The quality of hops is significantly affected by the content of alpha bitter acids. Maintaining it with minimum losses lies within the competence of both the hop grower and processor depending on how they follow the optimum harvest technology, storage conditions, and post-harvest hop processing. That indicator is considerably affected by the hop storage method, i.e. whether the warehouse is air-conditioned or not, as well as the storage duration. The alpha bitter acid content should not be reduced during storage. The objective of this paper is an analysis of the alpha bitter acid content in the Saaz hop variety in a technological sequence of operations starting with drying at the grower and finishing with six-month storing at the processor, with three storage variants: an air-conditioned warehouse, non-conditioned warehouse, and a variant in which the square bale is moved after 60 days from a non-conditioned warehouse into an air-conditioned warehouse. The analysis of samples to identify the alpha bi

  • Název v anglickém jazyce

    Effect of storage duration and atmosphere on the content and price of hop alpha bitter acids

  • Popis výsledku anglicky

    The quality of hops is significantly affected by the content of alpha bitter acids. Maintaining it with minimum losses lies within the competence of both the hop grower and processor depending on how they follow the optimum harvest technology, storage conditions, and post-harvest hop processing. That indicator is considerably affected by the hop storage method, i.e. whether the warehouse is air-conditioned or not, as well as the storage duration. The alpha bitter acid content should not be reduced during storage. The objective of this paper is an analysis of the alpha bitter acid content in the Saaz hop variety in a technological sequence of operations starting with drying at the grower and finishing with six-month storing at the processor, with three storage variants: an air-conditioned warehouse, non-conditioned warehouse, and a variant in which the square bale is moved after 60 days from a non-conditioned warehouse into an air-conditioned warehouse. The analysis of samples to identify the alpha bi

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>SC</sub> - Článek v periodiku v databázi SCOPUS

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40500 - Other agricultural sciences

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QJ1510004" target="_blank" >QJ1510004: Šetrný způsob konzervace pivovarských a dalších cenných látek chmele</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2017

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Scientia Agriculturae Bohemica

  • ISSN

    1211-3174

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    48

  • Číslo periodika v rámci svazku

    4

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    7

  • Strana od-do

    245-251

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus

    2-s2.0-85040194750