Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Measurability of quality in fermentation process of rice wine by IoT in the field of industry 4.0

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41310%2F21%3A85552" target="_blank" >RIV/60460709:41310/21:85552 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://agronomy.emu.ee/index.php/category/volume-19-2021/special-issue-iii-volume-19-2021/?aid=8320&sa=0#abstract-8313" target="_blank" >https://agronomy.emu.ee/index.php/category/volume-19-2021/special-issue-iii-volume-19-2021/?aid=8320&sa=0#abstract-8313</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Measurability of quality in fermentation process of rice wine by IoT in the field of industry 4.0

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The article inquiries into the issue of automation of the rice wine fermentation process in the field of industry 4,0. Fermentation is the process of converting D-glucose into ethanol along with oxidation of reduced coenzymes (fermentation). This is known as ethanol fermentation, which takes place anaerobically in the presence of yeast. The fermentation is being improved by automation (sensors, etc.). The main aim is to develop an experimental automation environment in industry 4,0 for the process of rice wine fermentation. During the rice wine fermentation process, variety of measurable attributes are created which affect the quality of the resulting product. They can be monitored with the help of automation elements (pH, temperature, humidity etc.). In case of an experimental environment development, it is therefore important to select appropriately the sensory that can record the measurable attributes. At the same time, the sensory must be at a level of reliability that guarantee their s

  • Název v anglickém jazyce

    Measurability of quality in fermentation process of rice wine by IoT in the field of industry 4.0

  • Popis výsledku anglicky

    The article inquiries into the issue of automation of the rice wine fermentation process in the field of industry 4,0. Fermentation is the process of converting D-glucose into ethanol along with oxidation of reduced coenzymes (fermentation). This is known as ethanol fermentation, which takes place anaerobically in the presence of yeast. The fermentation is being improved by automation (sensors, etc.). The main aim is to develop an experimental automation environment in industry 4,0 for the process of rice wine fermentation. During the rice wine fermentation process, variety of measurable attributes are created which affect the quality of the resulting product. They can be monitored with the help of automation elements (pH, temperature, humidity etc.). In case of an experimental environment development, it is therefore important to select appropriately the sensory that can record the measurable attributes. At the same time, the sensory must be at a level of reliability that guarantee their s

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>SC</sub> - Článek v periodiku v databázi SCOPUS

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    20205 - Automation and control systems

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2021

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Agronomy Research

  • ISSN

    1406-894X

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    19

  • Číslo periodika v rámci svazku

    SI II

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    7

  • Strana od-do

    1318-1324

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus

    2-s2.0-85109001105