Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Sensory Characteristics of Male Impala (Aepyceros melampus) Meat, Produced under Varying Production Systems and Nutrition

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41340%2F21%3A89116" target="_blank" >RIV/60460709:41340/21:89116 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://doi.org/10.3390/foods10030619" target="_blank" >https://doi.org/10.3390/foods10030619</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.3390/foods10030619" target="_blank" >10.3390/foods10030619</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Sensory Characteristics of Male Impala (Aepyceros melampus) Meat, Produced under Varying Production Systems and Nutrition

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The objective of this study was to determine the influence of three production systems with differing nutrition on the descriptive sensory and fatty acid profiles of subadult male impala The overall aroma and flavor intensities of impala meat in general had strong positive correlations with gamey, beef like, herbaceous, and sweet associated aromas and flavors. However, marketing should be adjusted depending on the nutrition received by the impala, to allow consumers to select their preferential sensory profile. Impala meat from all three production systems had low fat contents, and desirable fatty acid profiles.

  • Název v anglickém jazyce

    Sensory Characteristics of Male Impala (Aepyceros melampus) Meat, Produced under Varying Production Systems and Nutrition

  • Popis výsledku anglicky

    The objective of this study was to determine the influence of three production systems with differing nutrition on the descriptive sensory and fatty acid profiles of subadult male impala The overall aroma and flavor intensities of impala meat in general had strong positive correlations with gamey, beef like, herbaceous, and sweet associated aromas and flavors. However, marketing should be adjusted depending on the nutrition received by the impala, to allow consumers to select their preferential sensory profile. Impala meat from all three production systems had low fat contents, and desirable fatty acid profiles.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>imp</sub> - Článek v periodiku v databázi Web of Science

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40101 - Agriculture

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2021

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Foods

  • ISSN

    2304-8158

  • e-ISSN

    2304-8158

  • Svazek periodika

    10

  • Číslo periodika v rámci svazku

    3

  • Stát vydavatele periodika

    CH - Švýcarská konfederace

  • Počet stran výsledku

    15

  • Strana od-do

    619-633

  • Kód UT WoS článku

    000633667500001

  • EID výsledku v databázi Scopus

    2-s2.0-85103823728