Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Species destined for non-traditional meat production

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41340%2F22%3A92355" target="_blank" >RIV/60460709:41340/22:92355 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://doi.org/10.3920/978-90-8686-924-4" target="_blank" >https://doi.org/10.3920/978-90-8686-924-4</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.3920/978-90-8686-924-4" target="_blank" >10.3920/978-90-8686-924-4</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Species destined for non-traditional meat production

  • Popis výsledku v původním jazyce

    This book chapter provides an overview of the preslaughter handling of various animals that are not conventionally considered as traditional species for meat production is described. The practical handling of species discussed include those derived from both wild harvesting, using hunting and culling, or farming, with onfarm or off-farm slaughtering. Particular emphasis is placed on the correct selection, handling, and processing of these animals within their unique production circumstances, to ensure that high welfare standards, meat hygiene, and food safety requirements are maintained. More specifically, this chapter focuses on non-traditional species of which their meat enters the commercial market through official and legislated channels, including cervids, antelope, ostriches, kangaroos, and crocodiles.

  • Název v anglickém jazyce

    Species destined for non-traditional meat production

  • Popis výsledku anglicky

    This book chapter provides an overview of the preslaughter handling of various animals that are not conventionally considered as traditional species for meat production is described. The practical handling of species discussed include those derived from both wild harvesting, using hunting and culling, or farming, with onfarm or off-farm slaughtering. Particular emphasis is placed on the correct selection, handling, and processing of these animals within their unique production circumstances, to ensure that high welfare standards, meat hygiene, and food safety requirements are maintained. More specifically, this chapter focuses on non-traditional species of which their meat enters the commercial market through official and legislated channels, including cervids, antelope, ostriches, kangaroos, and crocodiles.

Klasifikace

  • Druh

    C - Kapitola v odborné knize

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2022

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název knihy nebo sborníku

    Preslaughter handling and slaughter of meat animals

  • ISBN

    978-90-8686-372-3

  • Počet stran výsledku

    35

  • Strana od-do

    313-347

  • Počet stran knihy

    35

  • Název nakladatele

    Wageningen Academic Publishers

  • Místo vydání

    Wageningen, The Netherlands

  • Kód UT WoS kapitoly