Odhad biokoncentračních faktorů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22320%2F04%3A00011904" target="_blank" >RIV/60461373:22320/04:00011904 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Crop-Specific Human Exposure Assessment for Polycyclic Aromatic Hydrocarbons in Czech Soils
Popis výsledku v původním jazyce
Assessment of the bioconcentration factors (BCF) in the edible plant tissues for polycyclic aromatic hydrocarbons (PAH) using crop-specific models for leafy vegetables, root vegetables, potatoes and tree fruits
Název v anglickém jazyce
Crop-Specific Human Exposure Assessment for Polycyclic Aromatic Hydrocarbons in Czech Soils
Popis výsledku anglicky
Assessment of the bioconcentration factors (BCF) in the edible plant tissues for polycyclic aromatic hydrocarbons (PAH) using crop-specific models for leafy vegetables, root vegetables, potatoes and tree fruits
Klasifikace
Druh
A - Audiovizuální tvorba
CEP obor
DN - Vliv životního prostředí na zdraví
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
—
Místo vydání
Brusel
Název nakladatele resp. objednatele
Elsevier
Verze
Neuveden
Identifikační číslo nosiče
—