Vliv podmínek pasterace, skladování ( stárnutí na hladinu aminokyselin a organoleptické vlastnosti piva
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F00%3A00004901" target="_blank" >RIV/60461373:22330/00:00004901 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vliv podmínek pasterace, skladování ( stárnutí na hladinu aminokyselin a organoleptické vlastnosti piva
Popis výsledku v původním jazyce
Tato práce se zabývá vlivem pasterace, přirozeného a umělého staření na změny analytických a senzorických kriterií piv. V průběhu pasterace, umělého staření (14 dnů při 37 oC a 45 oC) a skladování (6 měsíců při 9 oC a pokojové teplotě) klesl v pivě obsa
Název v anglickém jazyce
The Influence of pasteurization and aging on the Contents of aminoacids and flavour stability of the beer
Popis výsledku anglicky
This lecture presents results of the research concerning the influence of pasteurisation, ageing and staling on the analytical and sensorial criterions of the beer. After pasteurisation, accelerated ageing (14 days at 37 C and 45 C) and storing (6 month
Klasifikace
Druh
A - Audiovizuální tvorba
CEP obor
EI - Biotechnologie a bionika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
0023-5830
Místo vydání
Plzeň
Název nakladatele resp. objednatele
Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s., Praha, příloha časopisu Kvasný průmysl 46 č. 12 , 2000
Verze
—
Identifikační číslo nosiče
—