Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vliv podmínek pasterace, skladování ( stárnutí na hladinu aminokyselin a organoleptické vlastnosti piva

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F00%3A00004901" target="_blank" >RIV/60461373:22330/00:00004901 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Vliv podmínek pasterace, skladování ( stárnutí na hladinu aminokyselin a organoleptické vlastnosti piva

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Tato práce se zabývá vlivem pasterace, přirozeného a umělého staření na změny analytických a senzorických kriterií piv. V průběhu pasterace, umělého staření (14 dnů při 37 oC a 45 oC) a skladování (6 měsíců při 9 oC a pokojové teplotě) klesl v pivě obsa

  • Název v anglickém jazyce

    The Influence of pasteurization and aging on the Contents of aminoacids and flavour stability of the beer

  • Popis výsledku anglicky

    This lecture presents results of the research concerning the influence of pasteurisation, ageing and staling on the analytical and sensorial criterions of the beer. After pasteurisation, accelerated ageing (14 days at 37 C and 45 C) and storing (6 month

Klasifikace

  • Druh

    A - Audiovizuální tvorba

  • CEP obor

    EI - Biotechnologie a bionika

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2000

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • ISBN

    0023-5830

  • Místo vydání

    Plzeň

  • Název nakladatele resp. objednatele

    Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s., Praha, příloha časopisu Kvasný průmysl 46 č. 12 , 2000

  • Verze

  • Identifikační číslo nosiče