Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Proteolýza a změny konzistence sýrů Gouda a Eidamský blok v průběhu zrání

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F00%3A00005320" target="_blank" >RIV/60461373:22330/00:00005320 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Proteolýza a změny konzistence sýrů Gouda a Eidamský blok v průběhu zrání

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Při srovnání sýrů Eidam (ČR) a Gouda (Holandsko - standard tohoto typu sýrů) byly nalezeny rozdíly v konzistenci, chuti a proteolýze, způsobené zráním sýrů Eidam v termosmrštitelné folii a dobou zrání.

  • Název v anglickém jazyce

    Proteolysis and Consistency Changes of "Gouda" and "Eidamský blok" Cheeses During Ripening

  • Popis výsledku anglicky

    Differences between cheeses "Gouda" and "Eidam" were found at consistency, taste and proteolysis. It was induced by ripening of "Eidam" cheese at plastic bags and by time ripening.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2000

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Celostátních přehlídky sýrů 2000

  • ISBN

    80-96238-08-3

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    5

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    Odborná skupina pro potravinářskou a agrikulturní chemii ČSCH

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

  • Datum konání akce

  • Typ akce podle státní příslušnosti

  • Kód UT WoS článku