Carbohydrates in Grain Legume Seeds: Improving Nutritional Quality and Agronomic Characteristics
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004219" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004219 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60461373:22330/01:00013221
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Carbohydrates in Grain Legume Seeds: Improving Nutritional Quality and Agronomic Characteristics
Popis výsledku v původním jazyce
Chapter Carbohydrate Chemistry collates information on the composition of the starch, soluble carbohydrates and fibre fractions of grain legume seeds and to highlight problems with their chemical determination.
Název v anglickém jazyce
Carbohydrates in Grain Legume Seeds: Improving Nutritional Quality and Agronomic Characteristics
Popis výsledku anglicky
Chapter Carbohydrate Chemistry collates information on the composition of the starch, soluble carbohydrates and fibre fractions of grain legume seeds and to highlight problems with their chemical determination.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/OK%20284" target="_blank" >OK 284: Informační síť o biotechnologii sacharidů luskovin</a><br>
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Carbohydrate Chemistry
ISBN
0-85199-467-9
Počet stran výsledku
44
Strana od-do
15-59
Počet stran knihy
—
Název nakladatele
CABI Publishing
Místo vydání
Oxford
Kód UT WoS kapitoly
—