Antifungal Effectiveness of Glycerol esters with Lauric acid and its Dependency on their Purity
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004752" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004752 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Antifungal Effectiveness of Glycerol esters with Lauric acid and its Dependency on their Purity
Popis výsledku v původním jazyce
1-Lauroylglycerol, lauroyldiglycerol and lauroyltriglycerol presented at gelatine gel inhibited the spore germination and the colony growth of Aspergillus sp. DMF. The chemical purity and the chemical structure of tested substance were all found to influence the colony growth and the spore germination.
Název v anglickém jazyce
Antifungal Effectiveness of Glycerol esters with Lauric acid and its Dependency on their Purity
Popis výsledku anglicky
1-Lauroylglycerol, lauroyldiglycerol and lauroyltriglycerol presented at gelatine gel inhibited the spore germination and the colony growth of Aspergillus sp. DMF. The chemical purity and the chemical structure of tested substance were all found to influence the colony growth and the spore germination.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/GA525%2F98%2F0653" target="_blank" >GA525/98/0653: Antimikrobiální účinnost derivátů mastných kyselin</a><br>
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Advances in Food Science
ISSN
1431-7737
e-ISSN
—
Svazek periodika
23
Číslo periodika v rámci svazku
2
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
57-62
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—