Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Antifungal Effectiveness of Glycerol esters with Lauric acid and its Dependency on their Purity

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004752" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004752 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Antifungal Effectiveness of Glycerol esters with Lauric acid and its Dependency on their Purity

  • Popis výsledku v původním jazyce

    1-Lauroylglycerol, lauroyldiglycerol and lauroyltriglycerol presented at gelatine gel inhibited the spore germination and the colony growth of Aspergillus sp. DMF. The chemical purity and the chemical structure of tested substance were all found to influence the colony growth and the spore germination.

  • Název v anglickém jazyce

    Antifungal Effectiveness of Glycerol esters with Lauric acid and its Dependency on their Purity

  • Popis výsledku anglicky

    1-Lauroylglycerol, lauroyldiglycerol and lauroyltriglycerol presented at gelatine gel inhibited the spore germination and the colony growth of Aspergillus sp. DMF. The chemical purity and the chemical structure of tested substance were all found to influence the colony growth and the spore germination.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/GA525%2F98%2F0653" target="_blank" >GA525/98/0653: Antimikrobiální účinnost derivátů mastných kyselin</a><br>

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2001

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Advances in Food Science

  • ISSN

    1431-7737

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    23

  • Číslo periodika v rámci svazku

    2

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

    57-62

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus