Antimicrobial effect of Lauroylsucroses
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004819" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004819 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Antimicrobial effect of Lauroylsucroses
Popis výsledku v původním jazyce
Antufungal activity of 6-O-acylsucrose were investigated. These acylsucroses inhibited the spore germination at concentration 0.5-1.0 mg/ml. The colony growth rate decresed as the length of carbon chain of fatty acid increased.
Název v anglickém jazyce
Antimicrobial effect of Lauroylsucroses
Popis výsledku anglicky
Antufungal activity of 6-O-acylsucrose were investigated. These acylsucroses inhibited the spore germination at concentration 0.5-1.0 mg/ml. The colony growth rate decresed as the length of carbon chain of fatty acid increased.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Biologically active Phytochemicals in Food
ISBN
0-85404-806-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
84-87
Název nakladatele
Royal Society of Chemistry
Místo vydání
Cambridge
Místo konání akce
Norwich Research Park
Datum konání akce
1. 1. 2001
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—