Současný stav aplikace aktivních systémů balení při výrobě potravin.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F02%3A00006815" target="_blank" >RIV/60461373:22330/02:00006815 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Současný stav aplikace aktivních systémů balení při výrobě potravin.
Popis výsledku v původním jazyce
Přehled současného stavu v aplikaci aktivních systémů balení při zpracování potravin včetně obalů pro mikrovlnný ohřev, absorbérů plynů, obalů s antimikrobním účinkem, stejně jako inteligentních systémů využívajících indikátorů teploty, složení atmosféry, čerstvosti produktu atd.
Název v anglickém jazyce
The present state of application of active packaging systems in food processing.
Popis výsledku anglicky
The review on the present state in application of active packaging systems in food processing including active systems for microwave heating, gas absorbers, packages with antimicrobial effect as well as intelligent systems based on indicators of temperature, atmosphere composition, freshness, etc.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
XI. Konference Konzervárensko-potravinářské dny
ISBN
ISBN 80-238-978
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
50
Strana od-do
4-10
Název nakladatele
Vysoká škola chemicko-technologická
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
18. 11. 2002
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—