Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Současný stav aplikace aktivních systémů balení při výrobě potravin.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F02%3A00006815" target="_blank" >RIV/60461373:22330/02:00006815 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Současný stav aplikace aktivních systémů balení při výrobě potravin.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Přehled současného stavu v aplikaci aktivních systémů balení při zpracování potravin včetně obalů pro mikrovlnný ohřev, absorbérů plynů, obalů s antimikrobním účinkem, stejně jako inteligentních systémů využívajících indikátorů teploty, složení atmosféry, čerstvosti produktu atd.

  • Název v anglickém jazyce

    The present state of application of active packaging systems in food processing.

  • Popis výsledku anglicky

    The review on the present state in application of active packaging systems in food processing including active systems for microwave heating, gas absorbers, packages with antimicrobial effect as well as intelligent systems based on indicators of temperature, atmosphere composition, freshness, etc.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2002

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    XI. Konference Konzervárensko-potravinářské dny

  • ISBN

    ISBN 80-238-978

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    50

  • Strana od-do

    4-10

  • Název nakladatele

    Vysoká škola chemicko-technologická

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

    Brno

  • Datum konání akce

    18. 11. 2002

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    CST - Celostátní akce

  • Kód UT WoS článku