Vliv délky řetězce mastných kyselin na antimikrobiální aktivitu esterů sacharózy
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F02%3A00006896" target="_blank" >RIV/60461373:22330/02:00006896 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vliv délky řetězce mastných kyselin na antimikrobiální aktivitu esterů sacharózy
Popis výsledku v původním jazyce
Byla sledována antimikrobiální aktivita pěti monoesterů sacharosy s mastnými kyselinami na kmen Bacillus subtillis DMF 2006 s cílem porovnat vztah antimikrobiální aktivity a délky mastné kyseliny v molekule.
Název v anglickém jazyce
The effect of lenght of carbon chain of faty acid on antimicrobial activity of sucrose esters
Popis výsledku anglicky
Antimicrobial activity of sucroses monoesters with fatt acids against Bacillus subtillis DMF 2006 to compare the relation between antimicrobial activity and the lenght of carbon chain of fatty acid in molecule.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník ze 40. mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků
ISBN
80-86236-22-9
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
167-171
Název nakladatele
OSPACH Čs. spol. chem.
Místo vydání
Ústí nad Labem
Místo konání akce
Harrachov
Datum konání akce
15. 5. 2002
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—