Recent progress at crystallization of sugar
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F03%3A00008361" target="_blank" >RIV/60461373:22330/03:00008361 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Recent progress at crystallization of sugar
Popis výsledku v původním jazyce
New processes of sucrose crystallilzation in the sugar technology are presented focusing different conditions at crystallization of sucrose either from sugar raw juice treated by micro- and ultrafiltration or from technical sugar solution extracted fromcontinuous chromatographic separation. Results approved possibility of sucrose crystallization from sugar juice without any previous exacting chemical procedure and thus reduce energy and envirronmental heftiness.
Název v anglickém jazyce
Recent progress at crystallization of sugar
Popis výsledku anglicky
New processes of sucrose crystallilzation in the sugar technology are presented focusing different conditions at crystallization of sucrose either from sugar raw juice treated by micro- and ultrafiltration or from technical sugar solution extracted fromcontinuous chromatographic separation. Results approved possibility of sucrose crystallization from sugar juice without any previous exacting chemical procedure and thus reduce energy and envirronmental heftiness.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Engineering in Life Sciences
ISSN
1618-0240
e-ISSN
—
Svazek periodika
3
Číslo periodika v rámci svazku
3
Stát vydavatele periodika
DE - Spolková republika Německo
Počet stran výsledku
73
Strana od-do
141-145
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—