The Use of Maturograph and Spring Oven for Determination of Wheat Flour Baking Quality
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F03%3A00008415" target="_blank" >RIV/60461373:22330/03:00008415 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The Use of Maturograph and Spring Oven for Determination of Wheat Flour Baking Quality
Popis výsledku v původním jazyce
Quality of 30 commercial and 30 variety wheat flour samples were evaluated by a maturograph and an spring oven and correlation to baking characteristics were computed. The maturograph parameters correlate significantly with the specific bread volume andfinal volume obtained by means of oven spring. All relation to baking test value were found strong
Název v anglickém jazyce
The Use of Maturograph and Spring Oven for Determination of Wheat Flour Baking Quality
Popis výsledku anglicky
Quality of 30 commercial and 30 variety wheat flour samples were evaluated by a maturograph and an spring oven and correlation to baking characteristics were computed. The maturograph parameters correlate significantly with the specific bread volume andfinal volume obtained by means of oven spring. All relation to baking test value were found strong
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Journal of Food Sciences
ISSN
1212-1800
e-ISSN
—
Svazek periodika
21
Číslo periodika v rámci svazku
2
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
70
Strana od-do
71-77
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—