Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

The Use of Maturograph and Spring Oven for Determination of Wheat Flour Baking Quality

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F03%3A00008415" target="_blank" >RIV/60461373:22330/03:00008415 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    The Use of Maturograph and Spring Oven for Determination of Wheat Flour Baking Quality

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Quality of 30 commercial and 30 variety wheat flour samples were evaluated by a maturograph and an spring oven and correlation to baking characteristics were computed. The maturograph parameters correlate significantly with the specific bread volume andfinal volume obtained by means of oven spring. All relation to baking test value were found strong

  • Název v anglickém jazyce

    The Use of Maturograph and Spring Oven for Determination of Wheat Flour Baking Quality

  • Popis výsledku anglicky

    Quality of 30 commercial and 30 variety wheat flour samples were evaluated by a maturograph and an spring oven and correlation to baking characteristics were computed. The maturograph parameters correlate significantly with the specific bread volume andfinal volume obtained by means of oven spring. All relation to baking test value were found strong

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2003

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Journal of Food Sciences

  • ISSN

    1212-1800

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    21

  • Číslo periodika v rámci svazku

    2

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    70

  • Strana od-do

    71-77

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus