Ovlivní průmyslové/ kulinární zpracování kontaminované suroviny hladiny terminálních reziduí v potravinářském výrobku či pokrmu? - sborník
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F03%3A00008830" target="_blank" >RIV/60461373:22330/03:00008830 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Ovlivní průmyslové/ kulinární zpracování kontaminované suroviny hladiny terminálních reziduí v potravinářském výrobku či pokrmu? - sborník
Popis výsledku v původním jazyce
Jsou prezentována opatření doporučovaná pro HACCP ve výrobě ovocných výrobků a možnosti úpravy postřikových plánů při pěstování ovoce vyplývající ze zhodnocení výsledků vyšetření stovek vzorků na obsah reziduí moderních pesticidů. Stručně byly shrnuty ipožadavky na inovaci analytických postupů, tak aby umožnily spolehlivé sledování i velmi nízkých hladin reziduí při zachování přijatelných ekonomických parametrů.
Název v anglickém jazyce
Influence of food processing on the pesticide residues content in foods.
Popis výsledku anglicky
Monitoring of pesticide residues in fruit baby food - analytical uncertainties.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník - XXXIV. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
ISBN
xxx
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
38
Název nakladatele
Výzkumný ústav potravinářského průmyslu
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Skalský Dvůr
Datum konání akce
26. 5. 2003
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—