Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Ovlivní průmyslové/ kulinární zpracování kontaminované suroviny hladiny terminálních reziduí v potravinářském výrobku či pokrmu? - sborník

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F03%3A00008830" target="_blank" >RIV/60461373:22330/03:00008830 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Ovlivní průmyslové/ kulinární zpracování kontaminované suroviny hladiny terminálních reziduí v potravinářském výrobku či pokrmu? - sborník

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Jsou prezentována opatření doporučovaná pro HACCP ve výrobě ovocných výrobků a možnosti úpravy postřikových plánů při pěstování ovoce vyplývající ze zhodnocení výsledků vyšetření stovek vzorků na obsah reziduí moderních pesticidů. Stručně byly shrnuty ipožadavky na inovaci analytických postupů, tak aby umožnily spolehlivé sledování i velmi nízkých hladin reziduí při zachování přijatelných ekonomických parametrů.

  • Název v anglickém jazyce

    Influence of food processing on the pesticide residues content in foods.

  • Popis výsledku anglicky

    Monitoring of pesticide residues in fruit baby food - analytical uncertainties.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2003

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Sborník - XXXIV. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin

  • ISBN

    xxx

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

    38

  • Název nakladatele

    Výzkumný ústav potravinářského průmyslu

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

    Skalský Dvůr

  • Datum konání akce

    26. 5. 2003

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    CST - Celostátní akce

  • Kód UT WoS článku