Potravinářská technologie a spotřebitel potravin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F07%3A00019189" target="_blank" >RIV/60461373:22330/07:00019189 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Potravinářská technologie a spotřebitel potravin
Popis výsledku v původním jazyce
Spotřebitelské požadavky na jakost potravin se mění , hlavně s názory na optimální výživovou hodnotu, a výrobci potravin se poměrně rychle přizpůsobují vývojem nových výrobků
Název v anglickém jazyce
Food technology and food consumer
Popis výsledku anglicky
Consumer requirements are rapidly changing, mostly influenced by their opinion of correct nutrition, and food producers try to produce food products required by the consumers, rather rapidly.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2007
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Chemické listy
ISSN
0009-2770
e-ISSN
—
Svazek periodika
101
Číslo periodika v rámci svazku
2
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
121-121
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—