Zmrazené potraviny
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F14%3A43897541" target="_blank" >RIV/60461373:22330/14:43897541 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Zmrazené potraviny
Popis výsledku v původním jazyce
Kapitola charakterizuje zmrazené potraviny, dává přehled o jednotlivých typech výrobků, které jsou dostupné na trhu. Jsou popsány senzorické vlastnosti, požadavky na jakost a jsou uvedena doporučení pro spotřebitele.
Název v anglickém jazyce
Frozen Food
Popis výsledku anglicky
The chapter characterizes frozen food, gives the survey about the separate groups of frozen food which are available on the market. Sensory properties and quality requirements are described and consumer recommendations are given
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2014
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Potravinářské zbožíznalství
ISBN
978-80-7418-208-2
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
347-351
Počet stran knihy
425
Název nakladatele
Key Publishing s.r.o.
Místo vydání
Ostrava
Kód UT WoS kapitoly
—