Zlepšení stability olejů pro opakované smažení - sborník
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F03%3A00008873" target="_blank" >RIV/60461373:22330/03:00008873 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Zlepšení stability olejů pro opakované smažení - sborník
Popis výsledku v původním jazyce
Stabilita smažicích olejů při dlouhodobém smažení bramborových hranolků se zvýší přídavkem přírodních antioxidantů.
Název v anglickém jazyce
Stability improvement of oils for deep frying
Popis výsledku anglicky
The stability of frying oils for deep frying of french fries can be improved by natural antioxidants.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Zborník prednášok - XLI. Medzinárodná konferencia z technológie a analytiky tukov
ISBN
80-86238-32-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
35-42
Název nakladatele
Spoločnosť chemikov Slovákov
Místo vydání
Bratislava
Místo konání akce
Trenčianske Teplice, SR
Datum konání akce
14. 5. 2003
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—