Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Antifunální aktivita Lactobacillus rhamnosus VT1 při různých teplotách.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00012736" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00012736 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Antifungal effectiveness of Lactobacillus rhamnosus VT1 at different temperatures.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The antifungal activity of Lactobacillus rhamnosus VT1 against moulds was evaluated by modified milk agar plate method at 30oC and 12-14oC. The mould growth inhibition was the most intensive for Fusarium sp. DMF 0101, followed by Penicillium sp. DMF 0006at both temperatures. The inhibitory effect against Aspergillus sp. DMF 0801 was less intensive, the growth of Geotrichum candidum DMF 0301 was not suppressed.

  • Název v anglickém jazyce

    Antifungal effectiveness of Lactobacillus rhamnosus VT1 at different temperatures.

  • Popis výsledku anglicky

    The antifungal activity of Lactobacillus rhamnosus VT1 against moulds was evaluated by modified milk agar plate method at 30oC and 12-14oC. The mould growth inhibition was the most intensive for Fusarium sp. DMF 0101, followed by Penicillium sp. DMF 0006at both temperatures. The inhibitory effect against Aspergillus sp. DMF 0801 was less intensive, the growth of Geotrichum candidum DMF 0301 was not suppressed.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2004

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Advances in Food Science

  • ISSN

    1431-7737

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    26

  • Číslo periodika v rámci svazku

    -

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    5

  • Strana od-do

    64-68

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus