Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Databáze vlastností cukru, cukerných roztolů a potravin

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00012755" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00012755 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Database of properties of sucrose, sucrose solution and food

  • Popis výsledku v původním jazyce

    A new program for interactive computing of physical properties of sucrose, sucrosesolutions and any other substances by modelling, simulation and balance calculations wasdeveloped. The main data source for the database is monograph Sugar Technologist Manual fromBubník, Kadlec, Urban a Bruhns (Bartens, Berlin, 1995). It is a complex compendium ofphysical properties of sucrose and its solutions and many other data from technology ofsucrose and interrelated processing. This publication contains not only the data in tables, butalso mathematical relations describing dependencies of individual properties on basic physicalparameters (e.g. on the temperature, concentration, pressure, etc.).

  • Název v anglickém jazyce

    Database of properties of sucrose, sucrose solution and food

  • Popis výsledku anglicky

    A new program for interactive computing of physical properties of sucrose, sucrosesolutions and any other substances by modelling, simulation and balance calculations wasdeveloped. The main data source for the database is monograph Sugar Technologist Manual fromBubník, Kadlec, Urban a Bruhns (Bartens, Berlin, 1995). It is a complex compendium ofphysical properties of sucrose and its solutions and many other data from technology ofsucrose and interrelated processing. This publication contains not only the data in tables, butalso mathematical relations describing dependencies of individual properties on basic physicalparameters (e.g. on the temperature, concentration, pressure, etc.).

Klasifikace

  • Druh

    A - Audiovizuální tvorba

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2004

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • ISBN

  • Místo vydání

    Praha

  • Název nakladatele resp. objednatele

    Česká společnost chemického inženýrství

  • Verze

    Neuveden

  • Identifikační číslo nosiče

    80-86059-40-5