Databáze vlastností sacharosy, cukerných roztoků a potravin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00016480" target="_blank" >RIV/60461373:22330/06:00016480 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Database of the properties of sucrose, sucrose solution and food
Popis výsledku v původním jazyce
Database of the properties of sucrose, sucrose solution and food
Název v anglickém jazyce
Database of the properties of sucrose, sucrose solution and food
Popis výsledku anglicky
Database of the properties of sucrose, sucrose solution and food
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Journal of Food Engineering
ISSN
0260-8774
e-ISSN
—
Svazek periodika
77
Číslo periodika v rámci svazku
2
Stát vydavatele periodika
BE - Belgické království
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
399-405
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—