Jak posoudit mutriční hodnotu chleba a pečiva?
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00012828" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00012828 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Jak posoudit mutriční hodnotu chleba a pečiva?
Popis výsledku v původním jazyce
Co nám napoví barva střídy chleba a pečiva? Spolehlivé informace o složeníChléb či pečivo?
Název v anglickém jazyce
How to judge about nutritional value of bread?
Popis výsledku anglicky
What is about the colour of bread ?Reliable informations about compositionBread or bread products?
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Výživa a potraviny
ISSN
1211-846X
e-ISSN
—
Svazek periodika
59
Číslo periodika v rámci svazku
5
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
30
Strana od-do
124-125
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—