Separace kaseinomakropeptidu z mléka a ze syrovátky s pomocí membránové technologie
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00012888" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00012888 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Separation of caseinomacropeptide from milk and whey using membrane technology.
Popis výsledku v původním jazyce
Caseinomacropeptide (CMP) was isolated from whey by combination of heat denaturation and membrane separations. Three processes were tested. The best one give product containing 0,93 g/l CMP, its purity was 75% (from total content of nitrogen). Yield was45%. It is possible to increase the purity of final product by diafiltration but yield is decreased.
Název v anglickém jazyce
Separation of caseinomacropeptide from milk and whey using membrane technology.
Popis výsledku anglicky
Caseinomacropeptide (CMP) was isolated from whey by combination of heat denaturation and membrane separations. Three processes were tested. The best one give product containing 0,93 g/l CMP, its purity was 75% (from total content of nitrogen). Yield was45%. It is possible to increase the purity of final product by diafiltration but yield is decreased.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
CHISA 2004 - 16th International Congress of Chemical and Process Engineering
ISBN
80-86059-40-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
2011-2012
Název nakladatele
CHISA
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Praha
Datum konání akce
1. 1. 2004
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—