Výživová doporučení pro příjem lipidů a jejich plnění v České republice
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00013038" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00013038 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Výživová doporučení pro příjem lipidů a jejich plnění v České republice
Popis výsledku v původním jazyce
Podle současných názorů je příjem tuků, nasycených mastných kyselin a trans-nenasycených mastných kyselin příliš vysoký, zatímco příjem n-3 polyenových mastných kyselin je nižší než optimální.
Název v anglickém jazyce
Nutritional recommendation for the lipid consumption, and their fullfilment in the Czech Republic
Popis výsledku anglicky
According to the nutritional requirements, the consumption of fats, saturated and trans-unsaturated fatty acids is too high, but the consumption n-3 polyenoic fatty acids is lower than the optimum.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník přednášek z XLII. mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků
ISBN
80-86238-41-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
1-4
Název nakladatele
Česká chemická společnost
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Stachy
Datum konání akce
1. 1. 2004
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—