Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Obsah trans izomerů mastných kyselin v jemném a trvanlivém pečivu a mražených krémech

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00013060" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00013060 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Obsah trans izomerů mastných kyselin v jemném a trvanlivém pečivu a mražených krémech

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Byl stanoven obsah trans izomerů mastných kyselin v jemném a trvanlivém pečivu a mražených krémech, který se pohyboval od 0 do 50 % celkových mastných kyselin

  • Název v anglickém jazyce

    Trans fatty acids contents in cookies, biscuits and ice creams

  • Popis výsledku anglicky

    Trans fatty acids contents in cookies, biscuits and ice creams were determined. The content of TFA in individual samples was from 0 to 50 % of total fatty acids.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2004

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Diabetologie, metabolismus, endokrinologie, výživa

  • ISSN

    1211-9326

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    7

  • Číslo periodika v rámci svazku

    3

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    2

  • Strana od-do

    142-143

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus