Obsah trans izomerů mastných kyselin v jemném a trvanlivém pečivu a mražených krémech
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00013060" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00013060 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Obsah trans izomerů mastných kyselin v jemném a trvanlivém pečivu a mražených krémech
Popis výsledku v původním jazyce
Byl stanoven obsah trans izomerů mastných kyselin v jemném a trvanlivém pečivu a mražených krémech, který se pohyboval od 0 do 50 % celkových mastných kyselin
Název v anglickém jazyce
Trans fatty acids contents in cookies, biscuits and ice creams
Popis výsledku anglicky
Trans fatty acids contents in cookies, biscuits and ice creams were determined. The content of TFA in individual samples was from 0 to 50 % of total fatty acids.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Diabetologie, metabolismus, endokrinologie, výživa
ISSN
1211-9326
e-ISSN
—
Svazek periodika
7
Číslo periodika v rámci svazku
3
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
142-143
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—