Výživová a senzorická jakost mražených krémů a zmrzlin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00013065" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00013065 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Výživová a senzorická jakost mražených krémů a zmrzlin
Popis výsledku v původním jazyce
Byla stanovena výživová a senzorická hodnota mražených krémů a zmrzlin z tržní sítě ČR
Název v anglickém jazyce
Nutritive and sensory value of ice creams
Popis výsledku anglicky
The analyses of ten ice creams with vanilla flavour and their nutritive and sensory evaluation were made. Sensory quality was evaluated, with exception of one sample, as average. The dry mater and fat content were, in almost cases, in accordance with regulation No. 77/2003 Sb. The coconut fat was used in nine samples. The usage of coconut fat is negative from the nutrition point.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Výsledky přehlídek a sborník přednášek seminář Mléko a sýry 2004
ISBN
978-80-86238-42
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
160-162
Název nakladatele
Česká společnost chemická
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Praha
Datum konání akce
1. 1. 2004
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—