Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Výživová a senzorická jakost mražených krémů a zmrzlin

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00013065" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00013065 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Výživová a senzorická jakost mražených krémů a zmrzlin

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Byla stanovena výživová a senzorická hodnota mražených krémů a zmrzlin z tržní sítě ČR

  • Název v anglickém jazyce

    Nutritive and sensory value of ice creams

  • Popis výsledku anglicky

    The analyses of ten ice creams with vanilla flavour and their nutritive and sensory evaluation were made. Sensory quality was evaluated, with exception of one sample, as average. The dry mater and fat content were, in almost cases, in accordance with regulation No. 77/2003 Sb. The coconut fat was used in nine samples. The usage of coconut fat is negative from the nutrition point.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2004

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Výsledky přehlídek a sborník přednášek seminář Mléko a sýry 2004

  • ISBN

    978-80-86238-42

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

    160-162

  • Název nakladatele

    Česká společnost chemická

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

    Praha

  • Datum konání akce

    1. 1. 2004

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    CST - Celostátní akce

  • Kód UT WoS článku