Vliv fenolickýc látek na sensorické ukazatele čajových nálevů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00013092" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00013092 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Influence of phenolic compounds on sensory parameters of tea infusions
Popis výsledku v původním jazyce
Phenolics are carriers of the astringent flavour note in tea infusions, and total phenol content and both astringency and bitterness are correlated.
Název v anglickém jazyce
Influence of phenolic compounds on sensory parameters of tea infusions
Popis výsledku anglicky
Phenolics are carriers of the astringent flavour note in tea infusions, and total phenol content and both astringency and bitterness are correlated.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Czech Journal of Food Science
ISSN
1212-1800
e-ISSN
—
Svazek periodika
22
Číslo periodika v rámci svazku
Special
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
167-170
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—