1. Time intensity studies of some tastes in model solutions and alcoholic beverages
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004843" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004843 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
1. Time intensity studies of some tastes in model solutions and alcoholic beverages
Popis výsledku v původním jazyce
15. Time intensity relationships were similar in the case of bitter, astringent or soapy substances. Ethanol, sucrose and other added substances affected the intensities of bitter and astringent tastes.
Název v anglickém jazyce
1. Time intensity studies of some tastes in model solutions and alcoholic beverages
Popis výsledku anglicky
15. Time intensity relationships were similar in the case of bitter, astringent or soapy substances. Ethanol, sucrose and other added substances affected the intensities of bitter and astringent tastes.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
6. Proceedings COST 96 Interactions of food matrix with small ligands influencing flavour and texture
ISBN
92-828-9771-0
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
86-92
Název nakladatele
European Communities
Místo vydání
Brussels
Místo konání akce
Udine
Datum konání akce
23. 9. 1999
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—