Výskyt, tvorba a význam trans nenasycených mastných kyselin v naší stravě
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00013116" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00013116 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Výskyt, tvorba a význam trans nenasycených mastných kyselin v naší stravě
Popis výsledku v původním jazyce
Trans unsaturated fatty acids originate partially from depot and milk lipids from ruminants, but the highest consumption is from hydrogenated vegetable oils, consumed in cooking fats and to lesser amount from emulsified fats.
Název v anglickém jazyce
Occurrence, formation and importance of trans unsaturated fatty acids in our diet
Popis výsledku anglicky
Trans unsaturated fatty acids originate partially from depot and milk lipids from ruminants, but the highest consumption is from hydrogenated vegetable oils, consumed in cooking fats and to lesser amount from emulsified fats.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Výživa a potraviny
ISSN
1211-846X
e-ISSN
—
Svazek periodika
59
Číslo periodika v rámci svazku
4
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
121-121
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—