Fyzikální a chemické vlastnosti modelových tukových násad
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015602" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00015602 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Physical and chemical properties of the model fat blends
Popis výsledku v původním jazyce
Model fat blends with different structured fats concentration were prepared and their physical and chemical properties were studied. Fat blends were made from structured fats prepared by transesterification of fully hydrogenated fats. These fat blends and also structured fats were evaluated with respect to their physical and chemical properties.
Název v anglickém jazyce
Physical and chemical properties of the model fat blends
Popis výsledku anglicky
Model fat blends with different structured fats concentration were prepared and their physical and chemical properties were studied. Fat blends were made from structured fats prepared by transesterification of fully hydrogenated fats. These fat blends and also structured fats were evaluated with respect to their physical and chemical properties.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů