Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Fyzikální a chemické vlastnosti modelových tukových násad

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015602" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00015602 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Physical and chemical properties of the model fat blends

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Model fat blends with different structured fats concentration were prepared and their physical and chemical properties were studied. Fat blends were made from structured fats prepared by transesterification of fully hydrogenated fats. These fat blends and also structured fats were evaluated with respect to their physical and chemical properties.

  • Název v anglickém jazyce

    Physical and chemical properties of the model fat blends

  • Popis výsledku anglicky

    Model fat blends with different structured fats concentration were prepared and their physical and chemical properties were studied. Fat blends were made from structured fats prepared by transesterification of fully hydrogenated fats. These fat blends and also structured fats were evaluated with respect to their physical and chemical properties.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2005

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů