Vlastnosti a krystalizace tukových násad
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00012869" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00012869 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Properties and crystallization of fat blends
Popis výsledku v původním jazyce
Model fat blends with different concentrations of structured fats were prepared and their physical and chemical properties were studied. Fat blends were made from structured fats based on fully hydrogenated fats (fully hydrogenated palmstearin and fullyhydrogenated low erucic rapeseed oil) after transesterification with fully hydrogenated coconut oil. Observed properties depended on concentration and composition of structured fats.
Název v anglickém jazyce
Properties and crystallization of fat blends
Popis výsledku anglicky
Model fat blends with different concentrations of structured fats were prepared and their physical and chemical properties were studied. Fat blends were made from structured fats based on fully hydrogenated fats (fully hydrogenated palmstearin and fullyhydrogenated low erucic rapeseed oil) after transesterification with fully hydrogenated coconut oil. Observed properties depended on concentration and composition of structured fats.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Proceedings 16th International Congress of Chemical and Process Engineering CHISA 2004
ISBN
80-86059-40-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
—
Název nakladatele
CHISA
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Praha
Datum konání akce
22. 8. 2004
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—