Vlastnosti a krystalizace tukových násad
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00017762" target="_blank" >RIV/60461373:22330/06:00017762 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Properties and crystallization of fat blends
Popis výsledku v původním jazyce
Model fat blends on the base of fully hydrogenated and transesterrified structured fat were prepared. These structured fats did not contain trans fatty acid isomers. Physical and chemical properties were determined in the prepared model fat blends.
Název v anglickém jazyce
Properties and crystallization of fat blends
Popis výsledku anglicky
Model fat blends on the base of fully hydrogenated and transesterrified structured fat were prepared. These structured fats did not contain trans fatty acid isomers. Physical and chemical properties were determined in the prepared model fat blends.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Journal of Food Engineering
ISSN
0260-8774
e-ISSN
—
Svazek periodika
—
Číslo periodika v rámci svazku
77
Stát vydavatele periodika
BE - Belgické království
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
433-438
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—