Vše
Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Reologické vlastnosti tukových násad

Popis výsledku

Byly sledovány rheologické vlastnosti modelových tukových násad, které byly řízeně zchlazeny v duplikační skleněné nádobě. Tukové násady se lišily v koncentraci strukturního tuku a ve složení mastných kyselin. Použitý strukturní tuk byl připraven cestoutotální katalytické hydrogenace a náhodné transesterifikace.

Klíčová slova

structured fatyield stresstransesterificationcrystallization

Identifikátory výsledku

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Rheological properties of model fat blends

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The rheological properties of prepared model fat blends were measured. These model fat blends were prepared in double jacket vessel. Model fat blends differed in structured fat concentration and in fatty acid composition. Structured fat was prepared by total hydrogenation and random transesterification.

  • Název v anglickém jazyce

    Rheological properties of model fat blends

  • Popis výsledku anglicky

    The rheological properties of prepared model fat blends were measured. These model fat blends were prepared in double jacket vessel. Model fat blends differed in structured fat concentration and in fatty acid composition. Structured fat was prepared by total hydrogenation and random transesterification.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2006

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Full text 4th International Symposium on Food Rheology and Structure

  • ISBN

    3-905609-25-8

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    2

  • Strana od-do

    633-634

  • Název nakladatele

    ETH Zurich

  • Místo vydání

    Zurich

  • Místo konání akce

    Zurich,Švýcarsko

  • Datum konání akce

    19. 2. 2006

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku

Základní informace

Druh výsledku

D - Stať ve sborníku

D

CEP

GM - Potravinářství

Rok uplatnění

2006