Fyzikální vlastnosti modelových tukových násad
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00017784" target="_blank" >RIV/60461373:22330/06:00017784 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Physical properties of model fat blends
Popis výsledku v původním jazyce
Prepared structured fats were used for the preparation of the model fat blends. The liquid part of fat blends was formed by low erucic rapeseed oil. Fat blends were crystallized under defined conditions in laboratory votator. Prepared structured fat cocsisted of different amount of palmitic, stearic and behenic acid.
Název v anglickém jazyce
Physical properties of model fat blends
Popis výsledku anglicky
Prepared structured fats were used for the preparation of the model fat blends. The liquid part of fat blends was formed by low erucic rapeseed oil. Fat blends were crystallized under defined conditions in laboratory votator. Prepared structured fat cocsisted of different amount of palmitic, stearic and behenic acid.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník 17th International Congress of Chemical and Process Engineering
ISBN
80-86059-45-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
10
Strana od-do
—
Název nakladatele
Czech Society of Chemical Engineering
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Praha
Datum konání akce
27. 8. 2006
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—