Senzorické vlastnosti sladidla Neotam při jeho použití ve směsích s jinými sladidly
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00013143" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00013143 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Senzorické vlastnosti sladidla Neotam při jeho použití ve směsích s jinými sladidly
Popis výsledku v původním jazyce
Sensory characteristics of model samples containing the artificial sweetener neotam or neotam together with other sweeteners were monitored. The sensory quality of samples containing the combination of sweeteners was considered as better as quality of samples containing only neotam.
Název v anglickém jazyce
Sensory characteristics of artificial sweetener neotame and other sweeteners
Popis výsledku anglicky
Sensory characteristics of model samples containing the artificial sweetener neotam or neotam together with other sweeteners were monitored. The sensory quality of samples containing the combination of sweeteners was considered as better as quality of samples containing only neotam.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník - XXXV. symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
ISBN
80-902671-8-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
371-374
Název nakladatele
VÚPP
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Skalský Dvůr
Datum konání akce
1. 1. 2004
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—