Složení mastných kyselin termofilních bakterií a jeho závislost na kultivační teplotě
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015545" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00015545 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Fatty acids composition of thermophilic bacteria and their dependence on culture temperature
Popis výsledku v původním jazyce
16 strains of genera Thermus, Meiothermus, Geobacillus and Alicyclobacillus were tested under various temperature. Fatty acids were released from cells by alkaline hydrolysis and then transformed into fatty acids methyl esters because of gas chromatograph analysis.
Název v anglickém jazyce
Fatty acids composition of thermophilic bacteria and their dependence on culture temperature
Popis výsledku anglicky
16 strains of genera Thermus, Meiothermus, Geobacillus and Alicyclobacillus were tested under various temperature. Fatty acids were released from cells by alkaline hydrolysis and then transformed into fatty acids methyl esters because of gas chromatograph analysis.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
EI - Biotechnologie a bionika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/GA525%2F03%2F0375" target="_blank" >GA525/03/0375: Analýza dynamiky mikrobiálních populací optickými metodami</a><br>
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů