Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Termicky vzniklé redukující sloučeniny v sušených švestkách

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015549" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00015549 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Heat-induced reducing compounds in prunes

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The most important chemical reactions occurring during drying of plums are hydrolysis, oxidation and the Maillard reaction. Reducing activity of home dried and commercially prepared prunes was investigated. The effect of variable parameters of drying wasinvestigated with respect to produce antioxidant activity.

  • Název v anglickém jazyce

    Heat-induced reducing compounds in prunes

  • Popis výsledku anglicky

    The most important chemical reactions occurring during drying of plums are hydrolysis, oxidation and the Maillard reaction. Reducing activity of home dried and commercially prepared prunes was investigated. The effect of variable parameters of drying wasinvestigated with respect to produce antioxidant activity.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2005

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů