Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vliv složení strukturních triglyceridů na fyzikální vlastnosti tukových násad

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015567" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00015567 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Influence of structural triglyceride composition on physical properties of fat blends

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Physical properties of fat blends depend on the symmetry of triglyceride molecule in the case of trisaturated triglycerides LaLaSt and LaStLa and on total concentraton of triglycerides in the fat blend.

  • Název v anglickém jazyce

    Influence of structural triglyceride composition on physical properties of fat blends

  • Popis výsledku anglicky

    Physical properties of fat blends depend on the symmetry of triglyceride molecule in the case of trisaturated triglycerides LaLaSt and LaStLa and on total concentraton of triglycerides in the fat blend.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2005

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů