Vliv složení strukturních triglyceridů na fyzikální vlastnosti tukových násad
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015567" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00015567 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Influence of structural triglyceride composition on physical properties of fat blends
Popis výsledku v původním jazyce
Physical properties of fat blends depend on the symmetry of triglyceride molecule in the case of trisaturated triglycerides LaLaSt and LaStLa and on total concentraton of triglycerides in the fat blend.
Název v anglickém jazyce
Influence of structural triglyceride composition on physical properties of fat blends
Popis výsledku anglicky
Physical properties of fat blends depend on the symmetry of triglyceride molecule in the case of trisaturated triglycerides LaLaSt and LaStLa and on total concentraton of triglycerides in the fat blend.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů