Růst laktobacilů izolovaných z lahůdkových výrobků v přítomnosti organických kyselin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015624" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00015624 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Růst laktobacilů izolovaných z lahůdkových výrobků v přítomnosti organických kyselin
Popis výsledku v původním jazyce
Odolnost osmi laktobacilů izolovaných z lahůdkových výrobků byla testována vůči působení organických kyselin přírodního původu: mléčná kyselina, octová kyselina, citrónová kyselina, vinná kyselina a jablečná kyselina na agaru obsahující majonézu.
Název v anglickém jazyce
Growth of lactobacilli isolated from delicacy product in present of organic acid
Popis výsledku anglicky
The resistance of 8 lactobacilli isolated from delicacy products was tested against naturally occurring organic acids: lactic acid, acetic acid, citric acid, tartaric acid, malic acid, benzoic acid and sorbic acid in agar contain mayonnaise.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů