Sledování kvality fermentovaných sójových výrobků
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015631" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00015631 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Sledování kvality fermentovaných sójových výrobků
Popis výsledku v původním jazyce
Cílem práce bylo zhodnotit stav a kvalitu fermentovaných sójových výrobků na trhu v ČR a porovnat sledované parametry s parametry výrobků z kravského mléka
Název v anglickém jazyce
Quality evaluation of fermented soya products
Popis výsledku anglicky
The aim of the work was evaluation of the quality of fermented soya products on Czech market and comparison of selected parametres with parametres of fermented products from cow milk.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů