Vznik chlorpropandiolů v potravinách.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015813" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00015813 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Formation of chloropropanediols in foods
Popis výsledku v původním jazyce
Mechanisms of formation and possible precursors of 3-chloropropane-1,2-diol, its isomer 2-chloropropane-1,3-diol, 1,3-dichloropropan-2-ol, and 2,3-dichloropropan-1,-ol in processed foods were discussed based on previous experimental data. Formation mechanisms were presented.
Název v anglickém jazyce
Formation of chloropropanediols in foods
Popis výsledku anglicky
Mechanisms of formation and possible precursors of 3-chloropropane-1,2-diol, its isomer 2-chloropropane-1,3-diol, 1,3-dichloropropan-2-ol, and 2,3-dichloropropan-1,-ol in processed foods were discussed based on previous experimental data. Formation mechanisms were presented.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů