3-Chlorpropan-1,2-diol v potravinách: pokroky v roce 2005.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015940" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00015940 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
3-Chloropropane-1,2-diol in foods: progress in 2005
Popis výsledku v původním jazyce
Edible oils (from the retail market, virgin and refined oils) were analyzed for the content of 3-chloropropane-1,2-diol esters with fatty acids. The acid value of the oils was also determined and relations between the acid value and the content of the above contaminants was evaluated.
Název v anglickém jazyce
3-Chloropropane-1,2-diol in foods: progress in 2005
Popis výsledku anglicky
Edible oils (from the retail market, virgin and refined oils) were analyzed for the content of 3-chloropropane-1,2-diol esters with fatty acids. The acid value of the oils was also determined and relations between the acid value and the content of the above contaminants was evaluated.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů